Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Αρωματίστε τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας.

18 Οκτ 2018
από xristina kalomirou

Τι πιο όμορφο απο το να μυρίζει η ντουλάπα μας και τα συρτάρια μας καθαριότητα. Όλοι τέτοια εποχή ξεκινάμε να φτιάχνουμε τις ντουλάπες μας,κρύβουμε καλοκαιρινά κατεβάζουμε χειμερινά. Σημερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας, φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αρωματίσετε τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας, έτσι όταν την ανοίγεται να αναδύεται από μέσα μια φρεσκάδα  καθαριότητας.

 

  • Υφασμάτινα πουγκιά :Μπορείτε να βρείτε στην αγορά  διάφορα σχέδια ή ακόμα και να ράψετε. Βάλτε μέσα αποξηραμένα λουλούδια απο λεβάντα , δυόσμο ή μέντα. 

 

  •  Ποτ-πουρί: Τοποθετήστε μικρά πουγκιά ποτ-πουρί  στις γωνίες τις ντουλάπας και στα συρτάρια,ακόμα και πάνω στις κρεμάστρες, ώστε όταν την ανοίγεται να αναδύεται η μυρωδιά τους.

 

  • Κόκκοι καφέ : Οι κόκκοι χρησιμεύουν στο να απορροφούν άσχημες μυρωδιές. Αρκεί να βάλετε λίγους μέσα σε ένα σακουλάκι. Να θυμάστε να τους ανανεώνεται μια φορα το μήνα,για να διατηρείται το άρωμα τους.

 

  • Αρωματικό έλαιο: Κόψτε λίγο ύφασμα ή λίγο βαμβάκι και ρίξτε πάνω λιγες σταγόνες  από το αρωματικό έλαιο  της επιλογής σας. Περιμένετε λιγο να απορροφηθεί το έλαιο και μετα τοποθετήστε τα μεσα στα ρούχα. 

 

  • Σαπούνι :  Για τελευταίο άφησα το σαπούνι, προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη επιλογή. Για να έχουμε μια γλυκιά μυρωδιά στο χώρο ,πάρτε ενα σαπούνι τυλίξτε το σε ένα κομματι ύφασμα,και  τοποθετήστε το μέσα στη ντουλάπα ή τα συρτάρια, έτσι όταν την ανοίγετε θα σας πλημμυρίζει μια υπέροχη, γλυκιά μυρωδιά .    

 

Αν για κάποιον λόγο συνεχίζει η ντουλάπα σας και τα  συρτάρια να μην μυρίζουν όμορφα, τότε θα πρεπει να βρείτε το πραγματικό λόγο. Ίσως πίσω απο την ντουλάπα, ο τοίχος να έχει πιάσει μούχλα,οπότε εκεί θα χρειαστείτε την βοήθεια ενός ειδικού να το διορθώσει. 

 

Tips: Σε περίπτωση που θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απο τις παραπάνω επιλογές για να αρωματίσετε τις σακούλες φύλαξης ρούχων. Έτσι όταν τα ξανά ανοίξετε θα μυρίζουν φρεσκάδα. 

Αρωματικές θήκες με το μονόγραμμα σας μπορείτε να βρείτε και εδώ www.aromaessence.gr.  Καθώς και αρωματικά έλαια τις επιλογής σας. 

Καλή επιτυχία. 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν μηνύματα

Νέα δημοσίευση